Saturday, 29 October 2011

Lirik Lagu dan video Selamat Tinggal - Zizan & Dina

video

Selamat tinggal kawanku
Tak mudah aku pergi
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini

Ok dah memang
Bukan mudah untuk ku menerima hakikat
Dalam hidup ini sentiasa ku tersekat
Apa yang ku harapkan
Kasih sayang yang suci murni
Tetapi semuanya hilang setelah kau pergi
Dulu hari-hari ku berwarna warni
Kini kian mendung
Ia tinggal satu memori
Jangan jangan lepaskan genggamanku ini
Hidupku hanya bermakna jika kau di sini
Mana janji mana erti
Kenapa gembiraku kini menjadi sepi
Musnah segala apa yang ku impikan
Tetapi ku tetap tabah
Kerana Tuhan yang menentukan
Kau tetap pergi apakan daya
Walaupun ku telah mencuba sedaya upaya
Ku harapkan ini sesuatu yang kekal
Namun ku terpaksa melepaskanmu baby
Selamat tinggal
Selamat tinggal kawanku
Tak mudah aku pergi
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini
Tiada ertinya kau tinggalkan aku
Sedangkan teramat ku mengasihi dirimu
Cuba ingat semua yang kita pernah lalui
Sayang bukalah fikiranmu kembali
Ku tak mahu hidup tanpamu di sisi
Hanya kau seorang yang pernah aku kasihi
Jangan pergi jangan pergi
Jangan tinggalkan aku begini
Jika aku yang engkau cintai
Kenapa semua ini
Kenapa semua ini
Mengapa semua ini
Jika aku yang kau cinta
Mengapa semua ini
Kenapa semua jadi begini
Kenapa mengapa
Jangan pergi jangan pergi
Jangan tinggalkan aku begini
Selamat tinggal kawanku (usah pergi)
Tak mudah aku pergi (jangan biarkan ku menderita)
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini (aku sentiasa di dalam dada kamu sayang)
Walau ku pergi sayangku (usah pergi)
Dalam jiwaku ini
Kaulah cintaku yang kekal
Selamat tinggal
Jangan biarkan ku menderita di sini
Jangan biarkan ku tersiksa di sini sayang
Selamat tinggal kawanku (usah pergi)
Tak mudah aku pergi
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini (aku sentiasa di dalam dakapanmu sayang)
Walau ku pergi sayangku (jangan pergi)
Dalam jiwaku ini
Kaulah cintaku yang kekal
Selamat tinggal

Aku menyintai dirimu sayang
Jangan biarkan aku sendiri di sini sayang
Kaulah cintaku yang kekal
Selamat tinggal

Monday, 17 October 2011

video aishiteru with lyrics

video

Lirik Lagu Aishiteru


Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
Saat ku harus bersabar dan trus bersabar
Menantikan kehadiran dirimu
Entah sampai kapan aku harus menunggu
Sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
Hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
Kadang kuberpikir cari penggantimu
Saat kau jauh disana
[#]
Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
Bila kau rindu pejamkan matamu
Dan rasakan a a a aku
[**]
Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetiaan ini
Pada ketulusan a a ai aishiteru
Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
Entah penantianku takkan sia-sia
Dan berikan satu jawaban pasti
Entah sampai kapan aku harus bertahan
Saat kau jauh disana rasa cemburu
Merasuk kedalam pikiranku melayang
Tak tentu arah tentang dirimu
Apakah sama yang kau rasakan
Back to [#][**]
Satu sendiri pikiran melayang terbang
Perasaan resah gelisah
Jalani kenyataan hidup tanpa gairah
O…wu..wo..o..
Lupakan segala obsesi dan ambisimu
Akhiri semuanya cukup sampai disini
Dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
Kumohon kau kembali
Kimita tuokukitemo
Kiminoi shuaguaratala
Shiniteruyo shiniteruyo
Back to [#][**]
Wo wo wo..
Wo wo wo..a a ai aishiteru

Sunday, 9 October 2011

da malas nak layan

ok lah...rasnya semua cara nurul da buat untuk berbaik dengan si M ni...tp die still x ubah2...owg lain pown da malas nk join ape yg die anjurkan..sampai la satu tahap nurul buat keputusan untuk tulis dengan wall group di fb...ape nak jd,jd lah...after post,nurul da malas da nak layan ape2...tumpu study lagi bagus...drpd melayan benda yg x sudah..sabar je lah....

luahan perasaan

ok...after this,nurul akan luahkan segala-galanya kat blog ni...ha,senang ckit...x yah nk cite kat owg lain...buat dosa je ngumpat owg...huhu

Monday, 23 May 2011

duit oh duit

waduh2..cuti 4 bulan ni x dpt nak balik disebabkn kerja di universiti..huhu..but,nurul x kisah,cume yg nurul kisah ni,mana nk cari duit belanja sepanjang cuti...kalau nk cari kerja,x de masa la plak nk gi kerja..huhu..masalah2...x ade ke aek kerja yg boleh pakai online je???huhu...

Monday, 2 May 2011

Sabar Itu Separuh Dari Iman

Dunia ni mcm2 jenis org ade..mcm2 perangai,mcm2 ragam,n mcm2 cara pemikiran msg2..walauapepun kesusahan yg kita lalui,kita hendaklah sentiasa sabar dan tawakal pada Allah..sabar je..lg 1, kita x payah peduli ape yg org nk kate pd kite..msg2 ade pendirian msg2..yg baik jd kan pedoman,yg buruk abaikan je..Jgn tension2...Dont worry, All Is Well..=)